2011. július 29., péntek

May Szilvia: Imbusz mester és a taxifutam - Jelenlegi ára: 1 765 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Imbusz mester és a taxifutamA könyv listaára: 2150 Ft. Leírás:
A szerzőnek a karácsonyi időszakra időzített, az általános iskolás korosztálynak készült mesesorozata legújabb kötetében tovább folytatódnak a varázslatos ügyességű autószerelő, Imbusz mester és szeleburdi segédje, Pudlimász kutya kalandjai. A történet középpontjában most egy különleges autóverseny áll, amelynek a tétje egy valódi taxi. Pudlimászt teljesen lázba hozza a verseny, amelynek a mester által készített triciklijével kíván nekivágni. De akármilyen meglepő is, nem ő lesz a verseny egyetlen kutya indulója. Imbusz mester segédje jó barátainak is képtelennél képtelenebb járműveket fabrikált, és most mindannyian ott tolonganak a startvonalnál: a tacskó a rugóval felszerelt Hoppautójával, a pincsi a szörppel működő, pici piros eperkocsi volánja mögött, a foxi repülő Lésgzsákautója fedélzetén stb. Nem csoda hát, hogy igazi flúgos futam alakul ki, amelynek váratlan fejleményeit a mesekönyv lapjain izgulhatják végig a gyerekek a meglepetést tartogató végkifejletig. Az óvodások által is érthető, humorosan tálalt történetet ezúttal is Pikler Éva színvonalas illusztrációi kísérik és teszik még különlegesebbé. ISBN: 978-615-5023-09-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 765 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:55
. May Szilvia: Imbusz mester és a taxifutam - Jelenlegi ára: 1 765 Ft

Fontos