2011. október 26., szerda

Vízipók csodapók kis barátja vízicsiga plüss 18cm - Jelenlegi ára: 600 Ft

Mint a képen!
Vízipók csodapók kis barátja a vízicsiga plüss 18cm magas Igazi Ritkaság!
Nagyon Aranyos!
A Vízipók-csodapók egy magyar animációs filmsorozat. A sorozat főszereplői Vízipók és a Keresztespók. Vízipók otthona a vízalatti Kristálypalota. Természetesen legjobb barátaik az algaszedő vízicsigák, Katica(katicabogár), kis hangyák, méhecske, Hátonúszó poloska, Nünüke és az ormányosbogár. Kalandjaik során még találkoznak Csíbor bácsival, Rák apóval, kecskebékával, hőscincérrel, tegzesekkel és egyéb lakóival a rovarvilágnak.
Vízipók barátunk a szárazföldi pókoktól eltérően nem a szobák sarkaiban vagy a fák és bokrok rejtekében szövögeti hálóját, hanem a vízalatti légvárában trónol. Csodálkozik is ezen legjobb barátja, a kicsit mindig morgós és folyton-folyvást hitetlenkedő Keresztespók. De kapcsolatuk segítségével megtapasztalja, hogy attól, hogy valaki más, mint ő, még lehet igazán "rendes" pók.
A Vízipókból három széria készült, az első 1974-75-76-ban, a második 1980-81-ben, a harmadik 1984-ben összesen 39 epizóddal, a Magyar Televízió megrendelésére is. A két szériát a Budapesti Pannónia Filmstúdióban készítették, majd a Kecskemétfilm Kft. át is vette a 3. széria elkészítését.


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 01:27
. Vízipók csodapók kis barátja vízicsiga plüss 18cm - Jelenlegi ára: 600 Ft

Fontos